Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Значення фронту розвантаження



Матеріал, що складується Мінімальна довжина фронту розвантаження в м
Розрахункова Фактична
Цемент   1´12,2=12,2
Гравій   2´14,2+1´1,5=29,9
Пісок 11,5 1´14,2=14,2

В межах фронту навантажувально-розвантажувальних робіт використовується бокова, торцева і косокутна схеми розташування транспортних за­собів.

Бокове розташування транспортних засобів під навантажування і роз­вантажування особливо вигідне, коли використовуються автопричепи.

Торцеве розміщення транспортних засобів використовується для наван­таження і розміщення вантажів на складах, які обладнані вантажними рампами, що дозволяє одночасно навантажувати і розвантажувати кілька транспортних засобів.

Косокутне розташування транспортних засобів дозволяє виконувати навантажувально-розвантажувальні роботи з заднього і бокового борта транспортних засобів.

При постановці автомашин чи інших транспортних засобів під навантаження чи розвантаження інтервал між складом і заднім бортом кузова автомашини повинен бути не менше 0,5 м.

Під’їзні шляхи повинні мати тверде покриття і утримуватись в справному стані, ширина під’їзних шляхів при двобічному русі транспортних засобів повинна бути не меншою за 6,2 м, а при однобічному - не менш як 3,5 м. Територію і під’їзні шляхи не дозволяється захаращувати сторонніми предметами, а в зимовий період її необхідно очищати від снігу та льоду і посипати піском.

На майданчиках для навантажування навалочних і сипучих вантажів у стаціонарні бункери встановлюють покажчики і наносять розмежувальні лінії для розміщення транспортних засобів відповідно до їх габаритів.

Для безпечного руху транспортних засобів на навантажувально-розвантажувальних майданчиках повинні бути встановлені написи: "В'їзд", " Виїзд", "Розворот" тощо. Для нормальних умов роботи в нічний час навантажувально-розвантажувальні майданчики повинні бути добре освітлені.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...