Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Охорони навколишнього природного середовища



(екологічні індикатори сталого розвитку м.Києва)

1. Відсотковий показник задоволення населення станом довкілля в м.Києві на підставі проведення щорічного соціологічного опитування.

2. Фінансування екологічних та природоохоронних заходів у м.Києві (щорічний відсоток бюджетних та інших коштів).

3. Якість атмосферного повітря (кількість днів на рік, коли концентрації окису вуглецю, сполук сірки, двоокису азоту, зважених речовин, пилу та інших забруднювачів, які перевищують гранично допустимі концентрації (ГДК) за результатами аналітичних вимірів).

4. Якість поверхневих вод на підставі проведення аналітичних вимірів хімічного, органічного та бактеріологічного забруднення акваторії річки Дніпра та внутрішніх водойм у межах міста.

5. Якість питної води за результатами аналітичних вимірів (відсоток проб, які відповідають державному стандарту).

6. Відсотковий показник перероблених та знешкоджених побутових і промислових відходів по відношенню до обсягів їх утворення за захоронення.

7. Обсяг споживання природних ресурсів (щорічне середнє споживання питної води, електроенергії, газу, теплової енергії на одного мешканця міста на добу за результатами аналітичних вимірів).

8. Здоров’я населення (щорічні показники захворюваності, які обумовлені станом навколишнього природного середовища: захворювання кишково-шлункового тракту, органів дихання, онкозахворювання, інфекційні та ін.).

9. Площа природно-рекреаційної зони (щорічні середні показники на одного мешканця в межах міста).

10. Санітарний стан скверів, парків та інших місць відпочинку городян та вигулу домашніх тварин.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...