Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінювання та захист



Максимальна кількість балів, яку студент може отримати за роботу над розділом, становить 10 балів. Поелементний розподіл загальної кіль­кості балів наведено в додатку А.

Оцінку змістовних та організаційних аспектів роботи виставляє викладач-консультант, яка є попередньою і в процесі захисту підлягає підтвердженню або уточненню.

Оцінювання якості захисту розділу відбувається членами державних екзаменаційних комісій безпосередньо на захисті.

Загальна оцінка розділу визначається під час обговорення підсумків захисту на закритому засіданні державної екзаменаційної комісії.

Для захисту розділу готується коротка доповідь, яка повинна супроводжуватися візуальною презентацією основних положень, викладених у ньому.

Час захисту розділу визначається студентом самостійно, з урахуванням нормативу загального часу захисту диплома.

СТРУКТУРА ТА ЗМІСТ четвертого РОЗДІЛУ

Рекомендована структура розділу ОПБНС

4.1. Система управління охороною праці в організації.

4.2. Аналіз небезпечних і шкідливих факторів умов праці в організації.

4.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях на досліджуваному об’єкті.

Висновки до розділу.

У загальному вступі до дипломної роботи обґрунтовується зв’язок між питаннями, розглянутими в даному розділі, з темою дипломної роботи. У ньому в лаконічній формі викладаються цілі та завдання охорони, безпеки праці та цивільного захисту в тій галузі, до якої належить виконувана дипломна робота, вказується соціальне значення безпеки життєдіяльності та практичне вирішення відповідних проблем, роль працюючих у галузі – керівних кадрів та професіоналів і фахівців (спеціалістів і магістрів) – у питаннях покращення умов праці на виробництві та зменшення впливу шкідливих і небезпечних чинників на життя та здоров’я працюючих.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 221 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...