Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення розділу



Розділ ОПБНС є обов’язковою складовою частиною дипломної роботи спеціалістів (магістрів). У структурі дипломної роботи він наводиться останнім.

Вимоги до оформлення розділу стандартні, що застосовуються до написання дипломної роботи в цілому. Обсяг розділу становить 8–12 сторінок.

При розподілі загального обсягу розділу на частини, присвячені різним питанням, слід прагнути до рівномірності розподілу матеріалу між ними.

Кожна логічна частина виокремлюється відповідною назвою питання, яке буде розкриватися по тексту, позначається окремими пунктами плану та нумерується.

Після кожного розрахунку, таблиці або графіка повинні наводитись інтерпретація отриманих результатів та короткі висновки щодо динаміки показників і причин, що викликали ці зміни. На основі зазначених проміжних висновків формується загальний висновок, який розміщується наприкінці розділу.

У списку використаної літератури (наводиться в загальному списку дипломної роботи) мають бути зафіксовані літературні джерела, які дійсно використані при підготовці даного розділу, з обов’язковими посиланнями в тексті розділу на цитований або використаний матеріал. Правила оформлення посилань стандартні.

Великі за розміром розрахунки, таблиці, графіки виносяться в додатки.

Додатки до розділу ОПБНС наводяться в загальному переліку додатків до дипломної роботи.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...