Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз стану виробничої санітарії та гігієни праці




З метою розробки заходів щодо поліпшення стану виробничого середовища, зменшення важкості та напруженості фізичної праці проаналізувати стан виробничої санітарії виробничих, санітарно-побутових, допоміжних та інших приміщень аналізованого об’єкта.

Для дослідження викладеної мети необхідно проаналізувати мікроклімат аналізованого приміщення. Навести в табличній формі фактичні параметри мікроклімату порівняно з нормативними.

Охарактеризувати види виробничого освітлення, які використо-вуються на аналізуємому об’єкті. Дослідити природне та штучне освітлення.

Вказати джерела шуму та вібрації. Проаналізувати відповідність їх нормативам, заходи та засоби колективного та індивідуального захисту від їх впливу на працюючих які вживаються.

При наявності впливу на працюючих електромагнітних полів та іонізуючих випромінювань вказати їх джерела нормування, відповідність нормативам, заходи та засоби захисту.

Необхідно відзначити стан підлоги й спосіб прибирання приміщення.

Дипломникові треба указати стан промислової естетики в приміщенні (фарбування встаткування, стін, оформлення інтер'єра приміщення тощо) і дати рекомендації з удосконалення технічної естетики в аналізованому приміщенні.

Для стислого викладення аналізу стану виробничої санітарії та гігієни праці за переліченими вище параметрами: мікрокліматом, повітряним середовищем, виробничим освітленням, шумом, вібрацією, електромагнітним та іонізуючим випромінюванням використовувати табличні дані міжнародних, державних та галузевих стандартів порівняно з фактичними з метою оцінки відповідності санітарно-гігієнічних параметрів нормативам та розробки необхідних заходів з їх досягнення.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 314 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...