Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Правові та організаційні підстави служби охорони праці на аналізованому підприємстві



Навести стислу характеристику об’єкта у дослідженні умов праці (підприємство, завод, цех, дільниця цеху тощо), але обов’язково той об’єкт, де будуть запропоновані заходи з технології.

З’ясувати, на кого покладені обов’язки управління охорони праці. Вияснити про службу охорони праці, її фактичний кількісний склад та проаналізувати чи відповідає служба охорони праці даного підприємства існуючому законодавству. Вияснити про навчання з питань охорони праці, фінансування охорони праці, клас професійного ризику виробництва та страховий тариф на загально обов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

Перелічити осіб, які входять до складу з дослідження нещасних випадків та професійних захворювань. З'ясувати, хто здійснює надзор та контроль за станом охорони праці.

У разі виявлених фактів порушення законів або інших нормативно- правових актів про охорону праці, а також створення протидій у діяльності посадових осіб органів державного нагляду за охороною праці, та представників профспілок і об’єднань з'ясувати, до яких видів відповідальності були притягнені порушники.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 263 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...