Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Опис об’єкта проектування



У даному проекті необхідно розробити проект інформаційної мережі для охоронно-детективного агентства«Антарес». Компанія існує на ринку з 1995 року та постійно розширюється. Керівництво компанії планує розгорнути філіал в новому місті, який буде складатися з головного офісу філіалу та п’ятьох офісних бюро для роботи з клієнтами. З цією метою компанія придбала одноповерховий будинок для розміщення головного офісу та планує орендувати ще п’ять приміщень, але за умовами оренди відсутня можливість прокладки проводової мережі СКС в нових приміщеннях. Штат філії буде включати 215 співробітників, з яких 185 співробітника працюють у головному офісі філії (з них 83 офісних співробітників та 102 виконавчого персоналу), а 30 співробітників працює у офісних бюро, по 6 працівників (3 детектива та 3 менеджера) в кожному бюро. Організаційна структура філії наведена на рисунку 1.1.

У новому одноповерховому будинку, де буде розмішуватися головний офіс філії, де немає ніякої інфраструктури. План будинку з лінійними розмірами головного офісу філії, наведено на рис. 1.2.

Рисунок 1.1 – Організаційна структура філії


Рисунок 1.2 – Схема будівлі головного офісу філії






Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 413 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...