Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Структурна схема проектованої мережі



Розроблений проект інформаційної мережі складається з шости сегментів – проводового та безпроводового сегменту головного офісу філії та п’яти безпроводових сегментів офісного бюро. У головному офісі філії сегмент інформаційної інфраструктури будується на базі структурованої кабельної системи та безпроводового сегменту, де використовуються технології Fast, Gigabit Ethernet та Wi-Fi. В якості активного мережного устаткування використовується устаткування компанії TP-Link.

Сегменти інформаційної інфраструктури офісних бюро побудовано тільки на базі безпроводової технології Wі-Fі. В якості активного устаткування також використовується устаткування компанії TP-Link. Взаємодія між сегментами відбувається за допомогою технології VPN на базі мережі Інтернет.

Структурна схема інформаційної інфраструктури філії наведена на рисунку 3.6.

Рисунок 3.6 – Структурна схема інформаційної інфраструктури філії компанії «Антарес»






Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 305 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...