Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Фіксовані виступи. 1. Теорії мотивації, їх значення для аналізу поведінки споживача



1. Теорії мотивації, їх значення для аналізу поведінки споживача.

2. Зміна мотивації споживачів в умовах кризи.

3. Програми формування лояльності споживачів на споживчих ринках.

4. Забезпечення лояльності споживачів на ринку b2b.

Література до фіксованих виступів:

1. Гусаков В. А. Управление лояльностью клиентов на промышленных рынках и рынках b2b // http://www.ippnou.ru/article.php?idarticle=007910.

2. Изменение мотивации потребителей в кризис.- Энциклопедия маркетинга // http://www.marketing.spb.ru/mr/social/crisis.htm

3. Демидов А.М. Исследование поведения потребителей в условиях кризисна // Маркетинг в России и за рубежом - №3' – 2009.

Практичні та творчі завдання

1. Наведіть приклади рекламних оголошень на вітаміни. Поясніть, як реклама загострює увагу на одному або на декількох факторах, що впливають на поведінку споживача.

2. Проаналізуйте вплив факторів культурного рівня (культура, субкультура, соціальний статус) на вибір споживачем подарунків на свята.

3. Проаналізуйте своє власне рішення про придбання підручника, порівняйте з етапами розробки рішення про купівлю товарів, подане в підручнику з маркетингу.

4. Назвіть основні відмінності між організаціями-споживачами і кінцевими споживачами. Покажіть це на конкретних прикладах.

5. Поясніть, як на вашу думку має проходити процес вибору постачальника книжок для бібліотеки університету.

Завдання для самостійної роботи студентів

Скласти словник основних понять теми: “Чорна скринька свідомості споживача”. Маркетингові чинники впливу на споживача.Сприйняття. Мотив. Спосіб життя. Суспільні верстви населення. Споживчий ринок. Референтна група. Тип особистості. Переконання. Засвоєння. Промисловий маркетинг. Індустріальний ринок. Ринок організацій. Похідний характер попиту.

Індивідуальне завдання

Скласти план, виконати дослідження методом таємного покупця та підготувати звіт

Література (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14)





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 318 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...