Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основна школа



  Виховні досягнення
5-7 клас Сформованість потреби у спілкуванні з мистецтвом як основи естетичного виховання і художнього сприйняття дійсності: -пізнавальногоінтересу до мистецтв, їх взаємодії та взаємозв’язку; - навичок аналізу та сприймання художніх творів; - здатності до творчої діяльності у мистецькій сфері; - художньо-естетичних смаків, емоцій, почуттів та культури мислення та поведінки.
8-9 клас Розуміння ролі мистецтва як основи морально-духовного розвитку особистості: - здатності цілеспрямовано сприймати, відчувати, правильно розуміти мистецтво; - здатності висловлювати власне ставлення до мистецтва, творчої діяльності у мистецькій сфері; - потреби у спілкуванні з мистецтвом; - системи мистецьких знань, понять, термінів, тлумачень.

Тематичний зміст виховної діяльності

5 клас 6 клас
“Люби музику – вона облагороджує думки і почуття”. “Чарівна мелодія скрипки”. “Народ скаже як зав’яже”. “І живе калина на папері”. “Ілюструємо казки”. «Казкова феєрія». “Світ моїх мистецьких захоплень”. “Мистецькі уподобання моєї родини”. “Різдвяний настрій”. «Великодні писанки». “Українська співаночка”. “Рукотворне диво”. «Естетика побуту» «Культура поведінки: ідемо до театру (музею, кінотеатру, цирку, на виставку тощо)»     “Що я знаю про жанри мистецтва?” “Мистецтво і його вплив на культуру нації”. “Мистецтво та мої емоції”. “Народні ремесла”. “Витинанка”. “Театр-експромт”. “Турнір знавців поезії”. «Школа юного актора». «Студія знавців поезії». «Зимовий музичний репертуар». «Ляльковий театр – молодшим школярам». «Естетика побуту» «Великодня композиція» «Мистецькі канікули» «Культура поведінки: ідемо до театру (музею, кінотеатру, цирку, на виставку тощо)»
7 клас 8 клас
“Письменники рідного краю”. «Сьогодення і майбутнє української книги». «Пісенник мого класу». «Люблю я пісню українську». “Естафета творчих завдань”. «У світі живопису». «Український танок» «Вишневі усмішки». «Архітектурні пам’ятки мого краю». «Культура мовлення» «Культурна людина. Яка вона?». “Естетика зовнішнього вигляду” «Естетика побуту» «Уроки шляхетності» «Тонкощі етикету» «Культура поведінки: ідемо до театру (музею, кінотеатру, цирку, на виставку тощо)» “Музика яку ми слухаємо. Музика яку ми любимо”. “Кобзарська дума”. «Чи розуміємо ми оперу?» ”Театр у моєму житті”. «Мистецтво і мода». «Наш край у творах мистецтва». “І на тім рушникові”. “Купальські вогні”. “Новорічна вистава”. “Різдвяні комедії”. «Духовність особистості і мистецтво”. «Естетика побуту» «Уроки шляхетності» «Тонкощі етикету» «Культура поведінки: ідемо до театру (музею, кінотеатру, цирку, на виставку тощо)»  
9 клас
“Концерт-блискавка”. ”Я малюю світ”. “Мої захоплення”. “У світі кіномистецтва”. “Музичний калейдоскоп”. “Осінній диво грай”. “Я любив вас усіх та найбільше любив Україну”. “П’ять хвилин з мистецтвом”. “Україна моя вишивана”. “Українська народна іграшка”. “Загадка – до мудрості кладка». „Подорож мережею Інтернет: відкриті наукові архіви, електронні бібліотеки, віртуальні музеї, світ електронних словників, електронна культура, термінологічні довідники” “Музична вітальня”.



Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 247 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...