Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Середній дошк вік



- музична скринька. (розвивати інтерес до вокальних та інструм муз творів у виконанні педагогів та грам запису, вчити розрізняти музику за характером, вчити запам’ятовувати музичні твори)

- пісенна райдуга. (залучати дітей до співу, вчити співати природним голосом, чітко і правильно вимовляти слова)

- Гей, діточки, візьмемося за ручки – розвивати вміння дітей дружно виводити в хороводах відповідний візерунок, урізноманітнювати ігрові образи власною пластикою. Виховувати емоційно-дійове сприйняття танцювальної музики, виконавські навички, бажання спілкуватись засобами танцю (міміка, уклін).

творчість у рухах і пластиці; -збуджувати фантазію дітей образною музикою, розвивати здатність до образно-емоційного сприйняття музики і відповідного музично-пластичного переживання її в завданнях (плавні рухи зі стрічкою)

Маленькі музиканти. вчити грати на муз інструментах, розрізняти муз-іграшки на слух за тембром, знати їх назви.

У світі музичних звуків.- розвивати музично-сесорні здібності.

веселі розваги.- музично – театралізовані свята.- музика з нами. Влаштовувати вечори музичних ігор, улюблених танців, пісень, відзначати з дітьми свята пір року, ознайомлювати з музичними ознаками Різдвяних і Великодніх свят.





Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 1396 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...