Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Введення. В растворах комплексных соединений могут происходить разнообразные сложные превращения, определяемые природой как самого комплексного соединения



В растворах комплексных соединений могут происходить разнообразные сложные превращения, определяемые природой как самого комплексного соединения, так и растворителя.
Это, во-первых, диссоциация на комплексные и внешнесферные ионы, затем – диссоциация комплексного иона или нейтрального комплекса, сопровождаемая замещением лиганда во внутренней сфере на молекулы растворителя.
Кроме того, комплексы могут участвовать в разнообразных окислительно-восстановительных процессах, если в состав комплексного иона или растворителя входят ионы или молекулы с ярко выраженными окислительными или восстановительными свойствами.

Кириченко А.А. Максимова Т.Ю. Бовт В.В.

Інтернет-технології для бізнесу

Зміст

Глава 1. Види Інтернет - представництв

1.1. Web присутності в Інтернет

1.2. Web для інформування клієнтів про вироблювані товари і послуги

1.3. Web для просування товарів і послуг

1.4. Web із зворотним зв'язком(для вивчення думок, соціологічних досліджень, оцінки ефективності...)

1.5. Web електронної комерції

1.6. Web сервісного і гарантійного обслуговування

1.7. Web внутріфірмового навчання співробітників

1.8. Web віртуального співтовариства фірми

1.9. Web для спільного проектування

Глава 2. Можливості Інтернет по забезпеченню функціонування представництв фірм

2.1. Адресація ресурсів Internet

2.2. Електронна пошта і її використання для пошуку, відправлення і отримання інформації

2.3. СлужбаПР

2.4. Використання видалених ресурсів(Telnet)

2.5. Телеконференції(News)

2.6. Безпосереднє спілкування(IRC)

2.7. Всесвітня павутина(WWW)

2.8. Служби пошуку інформації, найважливіші російськомовні і світові джерела інформації

2.9. Засоби архівації і відновлення інформації

2.10. Мультимедіа в Інтернет-технології(відеоконференції, міжміські переговори, realaudio...)

Глава 3. Інструментарій для створення Web - представництв

3.1. Гіпертекст, послідовність створення гіпертекстових систем.

3.2. Архітектура сервісу WWW

3.3. WYSIWYG - системи проектування Web- сайтів

3.4. Склад, структура і функціональні можливості FrontPage.

3.5. Провідник FrontPage(FrontPage Explorer)

3.6. Редактор FrontPage(FrontPage Editor)

3.7. Динамічні Web- документи

3.8. Засоби гіпертекстової розмітки

Глава 4. Технологія створення і ведення Інтернет -представництва

Глава 5. Дослідження ефективності використання Web -представництва

Література
Основна
Додаткова
Посилання на ресурси Інтернет

Глоссарий 111

Введення

Значення нових інформаційних технологій, пов'язаних з використанням Internet для бізнесу, важко переоцінити. У поточному році місткість інформаційного Internet - ринку в США склала 300 млрд. доларів за рік. Завдяки Internet створені більше 1 млн. робочих місць. Одна з Internet - компаній, створена рік тому, продана за 7 млрд доларів.

Internet працює 24 години в добу. Впродовж усього цього часу можна ознайомити зі своїм бізнесом тисячі потенційних клієнтів, запропонувати їм свою продукцію або послуги без своєї безпосередньої участі.

Internet забезпечує можливість прямого продажу продукції або послуг. Зміст інформації в Internet про плани фірми, політику цін, передбачувані зміни у випуску продукції, в порівнянні з відповідною інформацією в інших засобах масової інформації(ЗМІ) може мінятися дуже швидко, практично одночасно з виникненням таких змін.

У Internet можна отримати зворотний зв'язок від потенційних клієнтів і завдяки цьому перевірити ідею випуску нової продукції або надання нових видів послуг без значних витрат на рекламу в традиційних ЗМІ.

Усе це визначає актуальність освоєння Інтернет для підприємницької діяльності.

Але робота в Інтернет вимагає наявності спеціальних знань і навичок. У дисципліні "Інтернет-технології для бізнесу" зачіпаються питання побудови представництв різних фірм в Інтернет - сервіс "WWW". Розглядаються особливості різних видів Web - представництв, інструментарій для їх створення, технологія створення. Для ефективного використання створеного Web

- представництва потрібний постійний нагляд за його станом, оновлення інформації, що міститься на нім. З цією метою дисципліна включає розділи, в яких розглядаються можливості Інтернет по забезпеченню ефективного функціонування створених представництв фірм, даються основні прийоми роботи з різними видами сервісу Інтернет.

Навчальний посібник призначений для студентів, що вивчають такі дисципліни, як: "Створення Web- представництва", "Створення електронного порталу", "Створення Web- представництва. Контент- инжениринг", і може бути використаний в якості посібника при вивченні таких дисциплін, як "Електронна комерція", "Інтернет - маркетинг у банківській справі", "Електронна система розрахунків", та ін.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...