Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання до програми 3.4. Розробіть програму, що виконує задані обчислення з числами, які вводяться з клавіатури, та виводить на екран результати обчислень



Розробіть програму, що виконує задані обчислення з числами, які вводяться з клавіатури, та виводить на екран результати обчислень.

1. Знайдіть найбільше число з введених 20 цілих чисел та обчисліть суму, добуток чисел, що більші 5, підрахуйте їх кількість. При введен­ні числа 10 цикл завершується (оператор break).

2. Знайдіть найменше число з введених 10 дійсних чисел та обчис­літь суму, добуток чисел, які більші 2.5, підрахуйте їх кількість. При введенні числа –1 цикл завершується (оператор break).

3. Введіть 15 чисел типу char. Підрахуйте кількість чисел, що знаходяться в межах від 48 до 122, виведіть ці числа в символьному вигляді та обчисліть їх суму і добуток. При введенні числа 0 цикл завершується (оператор break).

4. Знайдіть найбільше за абсолютним значенням серед введених 6 чисел типу long та обчисліть суму чисел, що менші за абсолютним значенням числа 3000, підрахуйте їх кількість. При введенні числа 999 цикл завершується (оператор break).

5. Обчисліть суму введених 15 дійсних чисел та суму і добуток тільки від’ємних чисел. Підрахуйте кількість від’ємних чисел. При введенні числа –100 цикл завершується (оператор break).

Програма 3.5 В програмі застосовується оператор do…while() для контролю вхідних даних, при введенні числа х в заданому діапазо­ні обчислюються функції acos (х), asin (х).

#include <stdio.h>

#include <conio.h>

#include <math.h>





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...