Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання до програми 1.3



Розробіть програму, що виконує задані дії та виводить результат в заданому форматі (перша цифра в специфікаторі формату – загальна кількість позицій для виведення даних, включаючи точку та знак числа).

1. Введіть з клавіатури змінні x,z (типу float), обчисліть вираз res=(4*x-z)2/3 та виведіть на екран результат з трьома цифрами цілої частини і двома – дробової.

2. Введіть з клавіатури змінні a,b,c (типу double), обчисліть вираз res=a+2*b-c2 та виведіть на екран результат з двома цифрами цілої частини і трьома – дробової.

3. Введіть з клавіатури змінні k,g (типу double), обчисліть вираз res=k2+(g-k)/2 та виведіть на екран результат з чотирма цифрами цілої частини і трьома – дробової.

4. Введіть з клавіатури змінні v,s,f (типу float), обчисліть вираз res=s3/v–f*v та виведіть на екран результат з двома цифрами цілої частини і чотирма – дробової.

5. Введіть з клавіатури змінні x,z,h (типу double), обчисліть вираз res=x3+z/h2 та виведіть на екран результат з трьома цифрами цілої частини і трьома – дробової.

Програма 1.4 Програма за введеним з клавіатури значенням кількості дюймів виводить на екран відповідне значення сантиметрів. Значення цілої змінної d вводиться за допомогою операції >> ("узяти зі" стандартного потоку cin), а результат виводиться на екран за допомогою операції << ("занести в" стандартний потік cout).

#include <iostream.h>

#include <conio.h>





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...