Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ЕВОЛЮЦІЯ ЗУК - Zouk EVOLution – EvZOUK – CSD Evolution



Contemporary Social Dance EVOLUTION (CSD EvoL ution) – Cучастий Соціальній Танець Еволюшин, створюється на стику таких самостійних напрямків танцю, як Contemporary і Social Dance, вміщуючи у собі найкращі теоретичні та практичні здобутки шкіл академічного класичного сучасного танцю разом зі напрацюваннями та філософією напрямків соціального та вуличного танців.

Cучастий Соціальній Танець (Evolution)створюється саме зараз, виникаючи одночасно у різних школах світу, - це більше ніж Танець, час якого Прийшов!

● Ліричний відступ

Для опанування цього красивого, запального, романтичного і гіпнотичного танцю зук, та його сучасника Флоу Біт, можна почати з приємних простих фізичних вправ і нескладних рухів. Головне - не боятися, навчитися відчувати музику, себе і людину, з якою танцюєш.

Я люблю повторювати, що «танець – для кожного, у ньому немає помилок, а правила є лише орієнтирами».

Мистецтво танцю - це мистецтво самовираження через рух і тіло, де краса і задоволення не у складності, а в щирості і наполегливості!”

Покажи свій внутрішній світ. Не турбуйся про те, що інші подумають про тебе коли ти заплющуєш очі і танцюєш так близько до партнера як ніколи!! Насолоджуйся щиро і ніколи не бійся, закохайся у музику, в себе і людину поряд на оцю єдину пісню, що лунає, що ви танцюєте разом!!!

Танець – це відвага, і немає сумніву - знадобиться неабияка відвага від тебе, щоб танцювати цей дивовижний ЗУК (дослівно «вечірка, свято»)! Тож наважся, і зроби своє життя справжнім святом;)!!!!! »

Юлія Зонтова (пристрасна і феєрична танцюристка, тренер по латині та бразильському зук в Амстердамі)

Висловлюю щиру подяку у співпраці моїм вчителям, друзям та однодумцям: Junior Carvalho (Бразилія/Германія) http://www.juniorcarvalho.com/, Yamato-sensei (Бразилія/Японія) http://zoukjapan.com/, Aochan (США/Японія) http://www.tropicalny.com/, Юлії Зонтовій (Росія/Нідерланди) http://www.juliazontova.com/, а також редакції журналу "Світ під кутом 73%" http://svitpidkutom.com/ та головному редактору Дарії Кузнєцовій, яка зацікавилась у розкритті цієї теми!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

З любов’ю, Анастасія Недобиткіна(Ana-chan)

http://vk.com/anachan, [email protected], +38 050 3219450

Zouk Demonstration in Tokyo: http://www.youtube.com/watch?v=5wPPIAF1KVI

Викладач Сучасного та Бразильського Соціального Танцю в м. Київ,

Танцювальна Ініціатива "З!УКраїна"

стаття 2011 р. до розділу "Мистецтво руху" журналу "Світ під кутом 73%",

copyright 2014





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...