Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

РЕволюція FLOW BEAT



Танець бразильський зук з часом і простором розвинув (і продовжує розвивати) власну техніку (відмінну від ламбади) і стилі, а зараз він долає «кордони» одного танцю і стає «трансцендентним»! Рухи більше не обмежені музикою зук, або послідовністю кроків - це вже особлива самостійна техніка рухів, з якою можна танцювати під різну музику, або без неї, можна танцювати на звичайній диско поп-, рок-, транс- і таке інше; поодинці, в парі, або гуртом,- це справжня революція у світі танцювального мистецтва, і вона тільки–но розпочинається!!!

Еволюція танцю назрівала одночасно у різних країнах по-своєму, що і породило багато найменувань стилів, відгалужень та технік бразильського зук. Але як називати танець, техніка рухів якого вже більше не прив’язана до музики та ритму зук, країни-походження (Бразилія) чи навіть першооснови - танцю ламбада, як називати танець, який має свою оригінальну техніку, але до всього ще й постійно міксує її з іншими стилями танців? … от і питання...:0)

"Як коректно називати танець?"

Це запитання не могло не турбувати досвідчених танцюристів, викладачів та хореографів. Ситуація потребувала нового осмислення і перспективного бачення, нових педагогічних підходів і цілей, і назви.

Новий танцювальний напрямок, що зародився із симбіозу танцю зук і сучасного free style dance, було запропоновано називати Flow Beat (за версією Junior Carvalho), або «Слідуючи за Потоком Ритму». Це, в першу чергу, інтерпретація ритму, рахунку, звучання і паузи, на основі комбінування техніки зук-ламбади й інших танців.

Технікою рухів Flow Beat (а вона щороку більш конкретна) можна танцювати безліч музичних треків. Згідно теорії руху, ідеєю Flow Beat є передача «текучості» і бажання слідувати за «потоком ритму». Сьогодні її послідовники розвивають новий напрямок в Європі (особливо на Пн. Германії), Пн-Сх. Бразилії, Префектурі Токіо, а також, сподіваємось, в найближчому майбутньому, і Україні!

«Слідуй за Потоком Ритму»!...Можливо це ритм музики, можливо це «її» дихання, … а можливо ритм власного серцебиття!!?..





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...