Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки до другого розділу



Інформаційна система – це комунікаційна система для збирання, передачі та обробки інформації. Система поставляє працівникам різного рангу інформацію для реалізації функції керування.

Місія інформаційної системи полягає в підготовці і наданні інформації, необхідної для забезпечення ефективного управління всіма ресурсами підприємства.

Інформаційні системи управління (ІСУ) - це будь-які системи, які забезпечують людей даними або інформацією про операції, які виконуються в організації. ІСУ використовуються в діяльності працівників, власників,клієнтів та інших ключових осіб в організаційній середовищі.

Розробка та розвиток інформаційних систем управління у ВНЗ, як правило, здійснюється за двома напрямками: створення та інтеграція незалежних програм, що автоматизують діяльність окремих підрозділів або деякі функції управління або створення єдиної корпоративної автоматизованої системи управління. Звісно, що розробка множини розрізнених додатків, що автоматизують окремі сторони діяльності ВНЗ, не наближує до принципового вирішення задачі створення єдиної автоматизованої системи управління ВНЗ.


Розділ 3. Інформаційних систем управління у діяльності вищих навчальних закладів: праксеологічні аспекти дослідження проблеми





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 905 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...