Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ВИСНОВКИ. У комплексі маркетингових заходів в умовах перебудови економіки дедалі більшого значення набувають маркетингові комунікації − реклама і рекламна



У комплексі маркетингових заходів в умовах перебудови економіки дедалі більшого значення набувають маркетингові комунікації − реклама і рекламна діяльність.

Реклама − невіддільне явище сучасності, що зародилося ще на світанку цивілізації, пережило різні етапи становлення разом з еволюцією людини, її потреб і культурного розвитку. В умовах ринку реклама є необхідною складовою системи комунікацій суб'єктів підприємницької діяльності. Вона не тільки інформує потенційних покупців і споживачів про можливості купівлі того чи іншого товару, а й дає змогу оптимального вибору, позаяк об'єктивно інформує про якість, ціну, способи використання й сервісне забезпечення − все, що покупцям необхідно знати для правильного вибору.

В результаті проведених досліджень стану кондитерської промисловості в цілому і окремо кондитерської корпорації «АВК» можна зробити висновок, що кондитерська галузь в сучасних ринкових відносинах набула інтенсивного розвитку. Вона з кожним роком стає все більш привабливою для іноземних інвесторів. Це означає не тільки вкладення іноземного капіталу в її розвиток, але й створення спільних підприємств, де у виробництві використовуватиметься українська сировина і значну частину персоналу становитимуть українські фахівці.

Під час аналізу організаційно-економічної та маркетингової діяльності кондитерської корпорації «АВК» було виявлено, що корпорація є визнаним лідером на ринку кондитерських виробів, що має сильну довіру та добру обізнаність з боку споживачів.

Проаналізувавши комунікаційну діяльність корпорації, обґрунтовано професійний підхід та вдале поєднання різних інструментів маркетингових комунікацій, про що свідчить економічний розвиток та прибутковість компанії.

«АВК» прагне постійно підтримувати імідж своєї компанії, розширювати свій асортимент та просувати на ринок нові товари.

Враховуючи прагнення компанії та у зв’язку із виходом на ринок нового продукту компанії «АВК» – пористого шоколаду у трьох класичних смаках: темний молочний, екстрачорний та білий, перед службою маркетингу були поставлені наступні цілі, досягнення яких планується на 1 рік:

1. Просування нового товару:

2. Підтримка позитивного іміджу компанії.

У результаті розробки плану маркетингових комунікацій КК «АВК» на 2012 рік було застосовано такі елементи комунікацій, як рекламування, зв’язки з громадськістю, стимулювання збуту та виставкова діяльність.

Загальний бюджет на проведення комунікаційних заходів становить 36 890 351 грн.

На основі проведення інтегральної оцінки ефективності комунікаційної діяльності «АВК» було виявлено тенденції розвитку компанії на 2012 рік. Очікується збільшення обсягів збуту і прибутку корпорації, збільшення кількості споживачів та закріплення лідируючих позицій на ринку кондитерських виробів.

План маркетингових комунікацій на 2012 рік для КК «АВК» є ефективним у його реалізації, що підтверджується отриманням бажаних результатів.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 1150 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...