Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підсумковий контроль



4. 1. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ МОДУЛЬНОГО (КОНТРОЛЬНОГО) ЗАВДАННЯ

Після виконання студентом модульного (контрольного) завдання викладачем оцінюються теоретичні знання та практичні навички, які набув студент під час вивчення дисципліни.

Модульне (контрольне) завдання охоплює всі теми навчальної дисципліни і складається з варіантів, кожний з яких містить три питання: два теоретичних і одне практичне.

Відповідь на теоретичне питання повинна бути чіткою, обґрунтованою, лаконічною, грамотною, повністю розкриваючою суть питання, оформленою без вільних скорочень слів.

При виконанні практичного завдання студент повинен визначити до якої групи організаційно-розпорядчої документації відноситься документ, що необхідно скласти по завданню, на якому бланку він оформляється, з’ясувати, які реквізити використовуються для його оформлення (дивись додаток А), які вимоги існують до складання цього виду документа.

Робота виконується письмово в аудиторії під контролем викладача.

Модульне (контрольне) завдання виконується на аркушах паперу формату А 4. Відповіді на теоретичні питання виконуються одне за одним з однієї сторони аркуша паперу, практичне питання виконується на окремому аркуші.

На виконання модульного (контрольного) завдання відводиться 80 хвилин.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...