Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Змістовий модуль 2. Основні правила організації документообігу, реєстрації документів та контролю за їх виконанням



Тема 2. Організація документообігу

Мета самостійної роботи

· Закріплення, поглиблення, систематизація знань про основні правила організації документообігу.

· Формування вмінь складання схем документообігу, проходження вхідних, вихідних та внутрішніх документів.

План вивчення теми

1. Суть поняття «документообіг». Загальні правила організації документообігу в установах, організаціях, на підприємствах.

2. Порядок проходження і виконання вхідних документів. Приймання і початкова обробка кореспонденції, що надійшла. Перевірка правильності доставки кореспонденції. Попередній розгляд документів. Розгляд документів керівництвом. Вимоги щодо резолюцій. Направлення документів на виконання та виконання документів.

3. Порядок проходження і виконання вихідних документів. Складання проекту документа, його виготовлення, візування, погодження, підписання, реєстрація і відправлення.

4. Порядок підготовки, оформлення та виконання внутрішніх документів. Складання проекту документа, його виготовлення, візування, погодження, підписання (затвердження), реєстрація, направлення на виконання.

5. Порядок доставки документів. Організація кур’єрського зв’язку. Порядок приймання й передачі вхідних, вихідних і внутрішніх документів.

6. Суть поняття «обсяг документообігу». Порядок обліку обсягу документообігу.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...