Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до оцінювання результатів педагогічної практики



Оцінка за націо- нальною шкалою Бали Якість проведення навчально-виховної роботи
відмінно 90–100 1. Завдання з педагогічної практики виконано в повному обсязі. 2. У щоденнику майбутнього фахівця зафіксовано зміст роботи протягом усього періоду проходження педагогічної практики. 3. Студент подав звітну документацію в повному обсязі і вчасно. 4. Документацію за навчальну і дослідницьку роботу оцінено відповідно на «відмінно».
добре 80 – 89 1. Завдання виконані правильно, але недостатньо повно. 2. У щоденнику майбутнього фахівця зафіксовано зміст роботи протягом усього періоду проходження педагогічної практики. 3. Студент подав звітну документацію в повному обсязі і вчасно. 4. Документацію за навчальну і дослідницьку роботу оцінено відповідно на «відмінно» і «добре».
65 – 79 1. Завдання практики виконано, але неповно, у ході виконання завдань допускалися незначні помилки. 2. У щоденнику майбутнього фахівця зафіксовано зміст роботи протягом усього періоду проходження педагогічної практики. 3. Студент подав звітну документацію в неповному обсязі. 4. Документацію за навчальну і дослідницьку роботу оцінено відповідно на «добре».
задовіль-но 55 – 64 1. Завдання практики виконано в неповному обсязі, в ході виконання завдань допускалися помилки. 2. Звітна документація недооформлена або оформлена з помилками. 3. Щоденник оформлено невірно. 4. Документацію за навчальну і дослідницьку роботу оцінено відповідно на «добре» і «задовільно».
50 – 54 1. Завдання практики виконано в неповному обсязі, у ході виконання завдань допускалися помилки. 2. Звітна документація недооформлена або оформлена з помилками. 3. Щоденник оформлено невірно. 4. Документацію за навчальну і дослідницьку роботу оцінено відповідно на «задовільно».
незадо-вільно 35 – 49 1. Завдання практики не виконано. 3.. Щоденник оформлено невірно.
1 – 34 1. Завдання практики не виконано. 2. Відсутній щоденник. 3. Необхідну звітну документацію не подано.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 187 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.012 с)...