Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Незрілі довгострокові біологічні активи, які оціню­ються за первісною вартістю»



На субрахунку 161 «Довгострокові біологічні активи рос­линництва, які оцінені за справедливою вартістю» ведеться облік наявності та руху довгострокових біологічних активів рос­линництва, які оцінені за справедливою вартістю, зменшеною на очікувані витрати на місці продажу. Аналітичний облік ведеться за видами довгострокових біологічних активів рослинництва.

На субрахунку 162 «Довгострокові біологічні активи рос­линництва, які оцінені за первісною вартістю» ведеться облік наявності та руху довгострокових біологічних активів рослинни­цтва, справедливу вартість яких достовірно визначити неможли­во, унаслідок чого їх оцінка здійснена відповідно до положень (стандартів) бухгалтерського обліку 7 «Основні засоби» та 28 «Зменшення корисності активів».

Аналітичний облік ведеться за видами таких довгострокових біологічних активів рослинництва.

На субрахунку 163 «Довгострокові біологічні активи тва­ринництва, які оцінені за справедливою вартістю» ведеться облік наявності та руху довгострокових біологічних активів тва­ринництва, які оцінені за справедливою вартістю, зменшеною на очікувані витрати на місці продажу. Аналітичний облік ведеться за видами довгострокових біологічних активів тваринництва.

На субрахунку 164 «Довгострокові біологічні активи тва­ринництва, які оцінені за первісною вартістю» ведеться облік наявності та руху довгострокових біологічних активів тваринни­цтва, справедливу вартість яких достовірно визначити неможли­во, унаслідок чого їх оцінка здійснена відповідно до положень (стан­дартів) бухгалтерського обліку 7 «Основні засоби» та 28 «Змен­шення корисності активів». Аналітичний облік ведеться за ви­дами таких довгострокових біологічних активів тваринництва.

На субрахунку 165 «Незрілі довгострокові активи, які оці­нюються за справедливою вартістю» ведеться облік наявності та руху незрілих довгострокових біологічних активів (крім тва­рин, які обліковуються на рахунку 21 «Поточні біологічні акти­ви»), які оцінені за справедливою вартістю, зменшеною на очіку­вані витрати на місці продажу. Аналітичний облік ведеться за видами таких незрілих довгострокових біологічних активів.

На субрахунку 166 «Незрілі довгострокові активи, які оці­нюються за первісною вартістю» ведеться облік незрілих дов­гострокових біологічних активів (крім тварин, які обліковуються на рахунку 21 «Поточні біологічні активи»), справедливу вар­тість яких достовірно визначити неможливо, унаслідок чого вони оцінюються, виходячи із суми витрат, зазнаних на їх вирощуван­ня. Аналітичний облік ведеться за видами таких незрілих довго­строкових біологічних активів.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 526 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...