Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Технологічна схема підпроцесу облік, зберігання і транспортування готової продукції



1. Кількість спирту отриманого при перегонці і ректифікації враховується за допомогою контрольних снарядів. Снаряд вимірює об'єм спирту, який пройшов через нього і одночасно показує об'єм безводного спирту. Із контрольних снарядів спирт поступає в зливне відділення. Апаратник щогодинно записує в Журнал апаратника (згідно 16.3.1-02, форма 0В -04) показники лічильників і температуру готової продукції.

2. Фракція головна етилового спирту також проходить через снаряд, де показує лише об'єм спирту, а потім поступає в зливне відділення.

3. В зливному відділенні встановленні ємкості на 9560 дал для спирту, на 400 дал для ГФ і на 120 дал для сивушного масла.

4. Спирти з виробництва передаються через мірники в спиртосховище насосом на початок виробничої доби. Фракцію головну етилового спирту і сивушне масло з виробництва дозволяється передавати в спиртосховище по мірі накопичення.

5.Для вимірювання передавального спирту в спиртосховищі встановлені мірники №1 -74,55дал, №2 - 74,6 дал, №3 - 251,8 дал, №4 - 374,1 дал, №5 - 373,7 дал; для ГФ - №6 -249,4 дал, №7-75,3 дал; для сивушного масла №8 - 74,3 дал. За допомогою їх і відгружають продукцію.

6. Результати вимірювання кількості переданої продукції через технічні мірники оформляються актом. 3 мірників продукція поступає на збереження у цистерни спиртосховища. Місткість ємкостей у спиртосховищі для спирту 50000 дал, для ГФ - 5800 дал, для сивушного масла 2400 дал.

7. Відпускають продукцію через мірники, оформляючи документально, автотранс-портом виробника.

8. Транспортування спирту етилового ректифікованого на ДП УГК "Nemiroff" здійснюється автоцистерною, на яку нанесений маніпуляційний знак "Вогненебезпечно".

На кожну автоцистерну виписується посвідчення про якість, в якому вказується:

ü номер та термін дії сертифікату відповідності;

ü назва підприємства-виробника;

ü код виробника та номер ліцензії;

ü позначення нормативного документа на спирт;

ü назва сорту спирту та вид вихідної сировини;

ü кількість спирту в партії, в декалітрах;

ü дата видачі документа про якість;

ü результати аналізу.

Контроль якості готової продукції проводиться згідно Інструкції 19.4.3-01 "Порядок проведення контролю готової продукції та її збереження".





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 527 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...