Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пакет комплексної автоматизації підприємства



NS 2000 фірми «НІКОС-СОФТ»

Система NS 2000 забезпечує автоматизацію керування ком­панією або групою компаній, що входять у корпорацію, хол­динг, фінансово-промислову групу. Продукт NS 2000 створений фірмою «Нікос-Софт» [52].

У пакеті задіяна СУБД Progress і використана власна техноло­гія розробки програмного забезпечення.

Програма здатна обслуговувати необмежену кількість баз даних (до 200 Гб кожна). NS 2000 містить у собі наступні моделі: «Ад­міністратор», «Бухгалтерія», «Склад», «Договори», «Платежів, «Зарплата» «Кадри», «Основні засоби», «Транспорт», «Каса», «Витрати», «Збут», «Аналіз цін».

Кожний територіальний підрозділ корпорації працює з влас­ною базою даних, що містить необхідну частину інформації. Зв'язок здійснюється в он-лайновому або асинхронному он-лайновому ре­жимі. Інформацію, загублену з різних причин у периферійних базах даних, можна відновити, тому що запис, що видаляється, на­справді лише позначається як вилучений і поміщується в архів. У системі N8 2000 передбачений механізм відстеження процесу про­ведення фінансових операцій, завдяки якому можна визначити по­слідовність формування фінансового результату і виконавців, що відповідають за результат на кожному етапі роботи.

Для спрощення роботи з NS 2000 у фірмі «Нікос-Софт» створена інформаційна і функціональна модель програми і навіть прово­диться навчання програмістів підприємства-замовника. Серед клієнтів фірми «Нікос-Софт» є Державний центр телебачення і радіомовлення Росії, щотижневик «Аргументи і факти».

10.12. Програмний продукт моделювання бізнес-процесів ALLFUSION PROCESS MODELER фірми «PLATINUM»

Allfusion Process Modeler (BPwin) — один із провідних інструментів візуального моделювання бізнес-процесів. Він дає можливість наочно представити будь-яку діяльність або структуру у; вигляді моделі, що дозволяє оптимізувати роботу організації, перевірити її на відповідність стандартам ІSО 9000, спроектувати оргструктуру, знизити витрати, виключити непотрібні операції, підвищити гнучкість і ефективність [52].

BPwin орієнтований на: керівників проектів, бізнес-аналітиків, системних аналітиків, керівників, маркетологов, консультантів, менеджерів з якості та ін.

BPwin підтримує відразу три стандартні нотації — IDEF0 (фун­кціональне моделювання), DFD (моделювання потоків даних) і IDEF3 (моделювання потоків робіт). Ці три основні ракурси дозволяють описувати предметну сферу більш комплексно.

BPwin підтримує методи розрахунку собівартості за обсягом господарської діяльності (функціонально-вартісний аналіз, АВС), інтегрований з ERwin (для моделювання БД), а також із засобом імітаційного моделювання Arena та іншими інструментами.

Пакет має широкий набір засобів документування моделей і проектів.

10.13. Пакет бюджетування «НЕФРИТ»

Програмний продукт «Нефрит» орієнтований на використан­ня у великих корпораціях, що мають холдингову структу­ру [52]. Продукт займає проміжне положення між комп'ютерною і паперовою обробкою документації і має зручну процедуру узгодження бюджету. Програма працює навіть з недостат­ньо підготовленими даними. Вихідними даними для програми служать бюджети підрозділів холдингу, які варто звести в один підсумковий бюджет. «Нефрит» створений на базі електронних таблиць з характерними для них формулами і зв'язками між осередками.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 369 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...