Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Витяг з протоколу. Витяг протоколу - один з наймасовіших видів документації, що надсилається (передається) окремим особам (підприємствам)



Витяг протоколу - один з наймасовіших видів документації, що надсилається (передається) окремим особам (підприємствам), і назва виду документа (витяг з протоколу).

Реквізити витягу із протоколу аналогічні реквізитам протоколу. Окрім того є відмітка про завірення копії та відмітка про виконання.

Реквізити:

1. Назва й номер документа.

2. Назва колегіального органу, засідання, наради.

3. Дата.

4. Питання порядку денного.

5. Текст з цього питання.

6. Підписи голови й секретаря

У витягу вказують прізвища та ініціали тих, хто виступив (без викладу виступів), а також зміст прийнятих рішень. Витяг із протоколу підписують голова й секретар засідання. У протоколі роблять помітку про зроблений витяг, а також зазначають, кому його вручено чи надіслано.

Рішення колегіальних органів доводяться до виконавців і організацій, що належать до сфери управління установи, через надсилання їм рішень.

Рішення колегій установ впроваджуються в життя наказами керівника установи. Документи підлягають завіренню.

Витяг з протоколу № 35

засідання Ради трудового колективу

від 14 січня 2007 року

Присутні: начальник Кущ О.С. голова профспілки Мазур Т., колектив цеху.

СЛУХАЛИ:

Заяву М.С. Горбачова з клопотанням колективу цеху про виділення путівки до лікувально-профілактичного санаторію «Світанок».

УХВАЛИЛИ:

Виділити М.С. Горбачову путівку до санаторію «Світанок».

Голова засідання підпис О.С. Кущ

Секретар підпис О.С. Боков





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 475 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...