Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Швейцарія. 70 % території Швейцарії - гірські райони, які обладнані для гірськоллижного туризму наприклад, Давос, Сент-Моріц



Італія. Італія по праву вважається однією із самих гірськолижних країн Європи - по відвідуваності європейськими гірськолижниками вона знаходиться на першому місці. Тут більше 30 основних гірськолижних центрів, більш ніж 2,5 тис. км. гірськолижних трас і півтори тисяч підйомників. З багатьох долин і схилів можна переїхати на інші курорти, навіть в інші країни, скориставшись, наприклад, тунелем (з Кумайора в Шамоні) або підйомником (Червинія-Шамоні). Для дітей на італійських курортах побудована безліч сніжних дитячих садків, організований сервіс по навчанню й розвазі маленьких гірськолижників.

Основні місця гірськолижної Італії: Доломітові Альпи (Валь ді Фасса, Валь Гардена, Арабба, Мармолада, Кортина д'ампеццо), Валь д'аоста (курорти Червинія, Курмайор, Монте Роза), Доломити ді Брента (Мадонна ді Кампильо), Альта Валтеліна (Бормио й Лівіньо), П'ємонт (Сестріере).

Іспанія. Іспанія вважається найбільш популярним напрямком літнього відпочинку, але можливості її гірськолижної інфраструктури залишаються практично незатребуваними. А тим часом, історія гірськолижного спорту в Іспанії почалася ще в 40-х роках з будівлі комплексів Ла-Молина й Валье-де-Нурія в Піренеях. Зараз країна розташовує майже 30-тю гірськолижними станціями.

В Іспанії є 6 регіонів для занять гірськими лижами.

Німеччина. Чарівне містечко Гарміш-Партенкирхен (Garmisch-Partenkirchen) відоме в усьому світі як центр зимового туризму й відпочинку. Тут розташовані 118 км доглянутих трас і 53 підйомниками на висоті від 720 до 2830 метрів над рівнем моря. Підходящі траси найдуться для всіх.

На півдні Німеччини розташована гора Цугшпіце - найвища гора в Німеччині (2964 метра). Вона знаходиться майже на границі Німеччини з Австрією. У німецьких гірськолижників Цугшпіце вважається ідеальним місцем для катання - на її схилах сніг лежить завжди, так що качатися на лижах можна навіть улітку.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 1478 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...