Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Фактори, що впливають на споживчі властивості



Основними факторами, що впливають на споживчі властивості борошняних кондитерських виробів є, насамперед, якість сировини з якої виготовляють борошняні кондитерські вироби, способи їх виробництва, умови упакування, зберігання, транспортування даної продукції.

Щодо сировини, як найголовнішого фактору, що впливає на якість виробів, то вона має відповідати усім вимогам діючих державних стандартів або тимчасовим технічним умовам. Тому, при зберіганні сировини, що використовується для виготовлення борошняних кондитерських виробів, важливо дотримуватись правил товарного сусідства.

Якість борошна значно погіршується при зберіганні або транспортуванні його разом з ароматичними речовинами. Так, як борошно являється основною сировиною в даній промисловості, то від його якості, сорту і кольору буде залежати і якість самого виробу.

Технологія виробництва, упакування, зберігання і транспортування також мають неабиякий вплив на якість борошняних кондитерських виробів Від того в яких умовах будуть зберігатися і транспортуватися вироби, буде залежати їх якість, а зокрема зовнішній вигляд.

Отже, усі ці фактори є важливими і при виробництві борошняних кондитерських виробів необхідно дотримуватись їх вимог, щодо їх якості, бо вони мають вплив на формування споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 2164 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...