Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інженерно-технічні конструкції на комунікаційних спорудах



Дільниця ресоціалізації засуджених у виправних колоніях для чоловіків поділяється на декілька локальних секторів.

Кожний локальний сектор складається з:

· гуртожитку для засуджених

· прогулянкового майданчика

В одному гуртожитку може розміщуватись 1 або декілька відділень СПС, але загальна кількість засуджених в них не повинна перевищувати, як правило, 300 осіб. Вікна гуртожитків обладнуються ґратами. Вікна будівель житлової та виробничої зон виправної колонії, що виходять у бік внутрішньої забороненої зони, додатково обладнуються металевими ґратчастими екранами.

У майданчиках локальних секторів дільниць ресоціалізації обладнується:

· перекладина та брусся;

· місце для паління засуджених з лавками та столом, які прикріплені до землі;

· місце для шикування та проведення поіменних перевірок засуджених.

В місцях шикування засуджених влаштовуються майданчики з твердим покриттям і встановлюються пристрої з гучномовним зв'язком. В темний час доби майданчики повинні бути освітлені.

Локальні сектори огороджуються зі сторони внутрішньої забороненої зони та між собою парканом суцільного заповнення висотою не менше 3 метрів, а з боку внутрішньої території житлової зони облаштовуються, як правило, загорожею з металевих ґрат або сітки. Паркани ізольованих локальних секторів дільниць ресоціалізації зверху обладнуються "Єгозою" або іншими засобами, що перешкоджають їх подолання засудженими.

У дільницях посиленого контролю на паркан, обладнаний металевими ґратами з боку внутрішньої території житлової зони, додатково встановлюється сітка "Рабиця" з таким розрахунком, щоб забезпечувалося спостереження за поведінкою засуджених, які у них тримаються, та унеможливлювалася передача їм будь-яких предметів. Майданчик локального сектору зверху перекривається металевою сіткою.

Будівля медичної частини відгороджується парканом суцільного заповнення. Всі кабінети в яких працюють жінки (в колоніях для чоловіків) обладнуються кнопками тривожної сигналізації, а при необхідності і додатковими ґратчастими дверима.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 280 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...