Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Коридором, який проглядається, називається відгороджена смуга місцевості, яка розділяє ізольовані або суміжні локальні зони УВП



Коридор утворюється двома паралельними парканами, розташованими один від одного на відстані 7м. Із зовнішніх сторін коридорів, які проглядаються, вигороджуються заборонені зони шириною 2м. Для відгородження коридорів, які проглядаються, застосовуються паркани суцільного заповнення висотою 3м. та паркани з колючого дроту висотою 2,5м. Заборонені зони коридорів вигороджуються парканами із колючого дроту (або металевої сітки) висотою 2м. Торцеві сторони коридору, який проглядається, повинні упритул примикати до огорожі внутрішньої забороненої зони об'єкту (контрольного майданчика).

Територія коридору, який проглядається, і його заборонених зон очищується від предметів і рослинності. Розміщення будь яких будівель на цій території забороняється. Хвіртки в огорожах заборонених зон обладнуються запірними пристроями, а хвіртка для входу в коридор, який проглядається, замковим пристроєм.

Будівля чергового помічника начальника установи розташовується, як правило, в окремому приміщенні на межі житлової та виробничої зон з таким розрахунком, щоб була можливість вільного огляду території колонії. Вона призначена для розміщення в ній приміщень чергової частини колонії, чергової зміни, а також пропуску засуджених з однієї зони до іншої.

В будівлі передбачаються:

· приміщення чергового помічника начальника установи,

· міжзонне КПП,

· кімната чергової зміни,оперативного працівника,

· кімната нарядника,

· кімната для обшуку, прийому засуджених,

· апаратна, зарядна (генераторна) кімната,

· гардероб, душова і санвузол.

· кабінети для начальника колонії, його заступників, працівників відділу нагляду і безпеки, оперативної та соціально-психологічної служб, кімната для прийому засуджених.

На 1-му поверсі будівлі обов’язково встановлюються металеві грати.

В кімнаті ЧПНУ встановлюються:

1. станційний пристрій системи ОТС та ОПС

2. станція оперативного зв’язку,

3. стаціонарна радіостанція

4. пульт дистанційного відкривання дверей камер ДІЗО, ПКТ(типу “Примула”)

5. пульт керування прикладною телевізійною установкою

6. гучномовна установка стаціонарна

7. обладнується кімната для зберігання спеціальних, технічних засобів та аварійно-рятувального інструменту. В ній передбачається: 1) гумові кийки, наручники, засоби сльозоточивої дії та дратівної дії, гамівна сорочка; 2)металопошукові прилади (переносні), гучномовці (переносні),радіостанції переносні (не менше 4-х), електричні ліхтарі, рогачі, драбини; 3) сокира, молоток, багор, лом та інше.

На міжзоннному КП встановлюються:

· стаціонарні та переносні прилади виявлення металевих предметів.

· пульт керування електромагнітними замками дверей КПП

· датчик тривожної сигналізації

При необхідності для проходу засуджених з однієї зони в іншу може влаштовуватися підземний коридор.

На території житлової зони споруджуються:





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 341 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...