Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Користувачі, бізнес-процеси та ІТ - ресурси



Сьогодні ПО Tivoli надає рішення, гідності яких виникають з розуміння взаємовідносин користувачів, бізнес-процесів і IT-ресурсів. Ці рішення інтегровані для забезпечення ефективності, автоматизовані для підвищення продуктивності й оптимізовані для бізнес-віддачі. Компанії, що використали ПО Tivoli для впровадження автономного управління конфігурацією, попереджуючого управління угодою про рівень обслуговування, автоматичного резервування даних з самоконфігуванням та адміністрування у режимі самообслуговування, вже отримали відчутну вигоду. Можливості ПО Tivoli складаються не тільки в управлінні трьома ключовими елементами ІТ-екосистеми - користувачі, бізнес-процеси і додатки, ІТ-ресурси, - але і в організації взаємодії їх один з одним. Завдяки відкритій архітектурі Tivoli рішення від незалежних розробників можуть повністю інтегруватися в середу управління Tivoli, утворюючи повну систему управління технологічними ресурсами, яка дозволяє знизити вартість володіння, прискорити впровадження і допомагає замовникам створити інфраструктуру IT, відповідну конкретним бізнес-процесам. У складі платформи управління Tivoli є кілька десятків, тісно інтегрованих між собою модулів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...