Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Продуктивність завдяки автоматизації



Автоматизація розглядається як ключове властивість будь-якого бізнесу на вимогу. Щоб зробити електронний бізнес на вимогу реальним, необхідно вивести на новий рівень IT-інфраструктури. На виявлення в них системних проблем витрачаються дорогоцінні час і ресурси. За даними аналітиків, на пошук проблем йде часу більше, ніж на їх усунення. Для ефективного використання людських ресурсів необхідно автоматизувати ручну працю, уповільнюючий роботу ваших IT-адміністраторів. Інтелектуальні програмні засоби управління дозволяють персоналу зосередитися на нововведеннях і нової функціональності і не витрачати час на усунення проблем. Для підвищення продуктивності потрібні системи, які управляють собою самі, забезпечуючи безперебійну роботу і надаючи користувачам більше ефективний сервіс. Продуктивність неможлива без автоматизації. ПЗ Tivoli надає автоматизовані й автономні рішення. Що це означає? Що таке автоматизація, відомо і зрозуміло давно. Вона передбачає автоматичне виконання операцій та управління якимись процесами в рамках відомої задачі. Приклад автоматизації - робот на складальному конвеєрі. Автономність ж має на увазі безперервний, що протікає в реальному часі процес, в якому система розпізнає зміни умов і сама на них реагує. Приклад автономного устрою - заводська система автоматичного пожежогасіння.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 157 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...