Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ефективність завдяки інтеграції



Інтеграція всієї інфраструктури ніколи не була більш нагальною. Дослідження показують, що компанії сьогодні надають великого значення цілісного взаємодії бізнесу зі своїм неоднорідним оточенням. Аналітики також вважають інтеграцію найпершим завданням у всіх галузях. Інтеграція - ключовий елемент у світі бізнесу на вимогу. Так, чи не-давнє дослідження користувачів ПЗ Tivoli, проведене корпорацією IBM, виявило, що інтегровані рішення на рівні підприємства дали на 25 - 35% більшу окупність у порівнянні з рішеннями, впровадженими окремо. ПО Tivoli допомагає витягти несумісні системи та програми з їх індивідуальних ніш, щоб об'єднати всю вашу інфраструктуру і централізовано керувати всіма компонентами. Залучаючи технології, побудовані на основі відкритих промислових стандартів, подібних Linux ®, ПО Tivoli сполучає успадковані і нові системи та інструменти. У результаті ви не будете прив'язаними до рішень якогось одного постачальника або платформи, які можуть бути або можуть бути не сумісні з вашими майбутніми бізнес-стратегіями. Завдяки інтегрованому і узагальненому підходу до неоднорідної обчислювальної середовищі ПЗ Tivoli допомагає підвищити продуктивність, доступність і віддачу бізнесу.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...