Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перелік основних документів з пнтань екологічного забезпечення військ



1. План заходів щодо охорони природи та раціонального використання природних ресурсів річний та перспективний (зразок - додаток 1).

2. План роботи і проведення перевірок виконання заходів екологічної безпеки військ (сил) - лише для служб та відділень екологічної безпеки (зразок - додаток 6).

3. Перелік природоохоронних об'єктів, будівництво яких виконується за постановами і рішеннями Кабінету Міністрів України - лише для служб та відділень екологічної безпеки.

4. Облік будівництва і реконструкції природоохоронних споруд з даними про виконання - лише для служб та відділень екологічної безпеки за фор­мою 2-еко.

5. Облік водоспоживання і водовідведення для кожного військового містечка (гарнізона), військової частини (установи). Дозвіл на спецводоко-ристування (зразок - додаток 5).

6. Облік об'єктів (джерел), що забруднюють навколишнє природне сере­довище, та їх технічний стан (за формою 1-еко - додаток 8).

76


7. Показники освоєння капітальних вкладень на будівництво природоохо­ронних споруд і введення їх потужності - лише для служб та відділень еко­логічної безпеки(за формою 2-еко - додаток 9).

8. Наявність дозволів природоохоронних орґанів на гранично допустимі викиди шкідливих речовин (зразок - додаток 3).

9. Наявність актів місцевих органів самоврядування на дозвіл землекори­стування, а також наявність дозволу на відведення місць для звалищ сміття.

10. Екологічний паспорт підприємства (екологічна картка військової ча­стини, зразок - додаток 7).

11. Облік порушень вимог природоохоронного законодавства з зазначен­ням завданого збитку і посадових осіб, притягнених до матеріальної, дис­циплінарної або кримінальної відповідальності.

12. Карта екологічної обстановки із зазначенням екологічно небезпечних об'єктів та джерел забрудення навколишнього природного середовища (для служб та відділень екологічної безпеки).





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 523 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...