Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Навчальні завдання



Для проведення практичних занять по міжнародному маркетингу доцільно використовувати ситуативні задачі, так званий метод кейсів, оскільки з його допомогою значно полегшується і якісно поліпшується обмін ідеями в групі студентів. Виробляються колективні навики роботи. Семінари, засновані на методі кейсів, допомагають освоїти правила ведення дискусії. В ході дискусії не тільки знаходиться рішення проблеми, але кожен студент бере участь в дослідженні, аналізі і зіставленні різних точок зору, що призводить до точнішого і повнішого розуміння проблеми. Головне, що в ході розбору ситуації учасник має право прийняти або відкинути обґрунтованість будь-якого постулату або визначення. Іншими словами, під час цього інтелектуального заняття учасник має нагоду робити різні висновки так само, як і в повсякденному житті. При підведенні підсумків ситуативного семінару не даються оцінки правильності запропонованих рішень, а може наводитися приклад того, як дана проблема була розв'язана на практиці.

Головна мета обговорення подібних ситуацій – розвиток маркетингового мислення студентів, залучення всіх одержаних ними знань і навиків до розгляду і оцінки різних варіантів рішень, що ухвалюються, організація логічного підходу до обговорення проблем, тренування інтуїції і уміння дискутувати.





Дата публикования: 2014-11-02; Прочитано: 359 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...