Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аудиторський висновок ( звіт незалежного аудитора ) щодо фінансової звітності ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 6 м. Київ на 31.12.2012 року



М. Київ 18.02.2013 року

Аудиторський звіт призначається для власників ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 6, аудит витрат якого здійснюється.

Основні відомості:

ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 6

Код за ЄДРПОУ: 00376283.

Місцезнаходження та засоби зв ’язку: м. Київ, вул. Чернігівська, 51

Опис аудиторської перевірки та опис важливих аспектів облікової політики ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 6 Аудитором проводилась вибіркова перевірка фінансових звітів та первинних документів з обліку загальновиробничих витрат станом на 31.12.2013 року. Ми провели аудит відповідно до вимог Закону України «Про аудиторську діяльність», інших законодавчих актів України та згідно Міжнародних Стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг (далі - МСА). Нами були виконані процедури аудиту згідно вимог МСА 500 «Аудиторські докази», що відповідають меті отримання достатніх і прийнятних аудиторських доказів. У процесі виконання аудиторських процедур ми звернули увагу на доречність та достовірність інформації, що використовується нами як аудиторські докази. Аудиторські докази необхідні нам для обґрунтування аудиторської думки та звіту. За своїм характером докази є сукупними і отримувались нами в основному за допомогою аудиторських процедур, які виконувались в процесі аудиту. У своїй роботі аудитор використовував принцип вибіркової перевірки. Під час перевірки до уваги бралися тільки суттєві викривлення. Планування і проведення аудиту було спрямоване на одержання розумних підтверджень щодо відсутності у документах суттєвих помилок. Дослідження здійснювалось шляхом тестування доказів на обґрунтування сум та інформації, розкритих у документах, а також оцінка відповідності застосованих принципів обліку нормативним вимогам, щодо організації бухгалтерського обліку і звітності в Україні, чинним протягом періоду перевірки. Вибір процедур залежить від судження аудитора, включаючи оцінку ризиків суттєвих викривлень фінансової звітності внаслідок шахрайства або помилки. Виконуючи оцінку цих ризиків, аудитор розглядав заходи внутрішнього контролю, що стосуються складання та достовірного відображення суб’єктом господарювання документів, з метою розробки аудиторських процедур, які відповідають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективності внутрішнього контролю суб’єкта господарювання. Аудит включає також оцінку відповідності використаних облікових політик, прийнятність облікових оцінок, виконаних управлінським персоналом, та загального подання фінансової звітності.

Метою проведення аудиторської перевірки фінансової звітності є надання аудиторові можливості висловити думку стосовно того, чи складені документі в усіх суттєвих аспектах згідно з визначеною концептуальною основою обліку загальновиробничих витрат. На нашу думку, отримані аудиторські докази є достатньою та відповідною основою для висловлення аудиторської думки. Аудиторський висновок складено відповідно до Законів України «Про аудиторську діяльність», Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг, а також рішення Аудиторської палати України від 31.03.2011 № 122/2 «Про порядок застосування в Україні Стандартів аудиту та етики Міжнародної федерації бухгалтерів» з урахуванням вимог Положення щодо підготовки аудиторських висновків. Документи підготовлені згідно з вимогами ПСБО. Документація складена на підставі даних бухгалтерського обліку ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат № 6 за станом на кінець останнього дня звітного року. Наказ про облікову політику затверджено 01.01.2001 року.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 801 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...