Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінка природних умов заданої території



Оцінка території полягає у визначенні сукупності усіх природних умов даної місцевості. До таких природних умов, що мають суттєве значення в містобудування належать:

1. Рельєф: дана територія має середній ухил поверхні 14 ‰. Ухили напрямлені в одному напрямі, такий ухил задовольняє містобудівні вимоги і спрощує відведення поверхневих вод з поверхні.

2. Гідрогеологічні умови: заболоченості і заторфованості на заданій території не існує тому впливу їх на забудову немає. Підземні води на даній території залягають на достатній глибині.

 
 


3. Гідрологія водойм: водойм на території не існує.

4. Атмосферні опади: територія знаходиться в Полтавській області. Для даної області кількість опадів за рік складає 585мм., а максимальна добова кількість опадів дорівнює 178 мм.

5. Стабільність поверхні: на даній території існує загроза зсувів.

Інженерно-будівельна оцінка території за ДБН: за ДБН по складності для містобудування дану територію можна віднести до відносно складної.


2. Розроблення плану організації рельєфу методом проектних горизонталей





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 286 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...