Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Яке рішення має винести суд у даній ситуації?



Під час судового розгляду свідкові Марусенку, після давання ним показів було запропоновано вказати, чи не впізнає він серед осіб у залі судового засідання того чоловіка, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження потерпілому Іваньку. Свідок впевнено показав на обвинуваченого, який сидів у заґратованій частині зали судових засідань.

Чи є беззаперечними результати такого впізнання особи? Який порядок проведення впізнання під час судового розгляду?

ТЕМА: ПРОВАДЖЕННЯ В СУДІ АПЕЛЯЦІЙНОЇ ІНСТАНЦІЇ

У кримінальному провадженні по обвинуваченню Борисюка у вчиненні злочину, передбаченого ст. 166 КК України «Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування» свідком Никоненком було подано апеляційну скаргу на вирок Комінтернівського районного суду м. Харкова з мотивів м’якості призначеного покарання. Апеляційним судом скаргу було повернуто.

Оцініть дану ситуацію. Визначте порядок апеляційного оскарження рішень суду першої інстанції.

Вересня Московським районним судом м. Харків було проголошено вирок, яким громадянина Гулько було визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...