Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета та завдання навчальної дисципліни. 1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Управління ціноутворенням на підприємстві» є формування у студентів комплексу теоретичних знань та практичних



1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Управління ціноутворенням на підприємстві» є формування у студентів комплексу теоретичних знань та практичних навичок щодо управління ціноутворенням на підприємствах основних галузей і сфер економіки України в сучасних умовах господарювання.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Управління ціноутворенням на підприємстві» є вивчення концептуальних основ процесу встановлення цін і тарифів за ринковою методологією і ринковими методами; вивчення ціноутворення на мікрорівні: на підприємствах основних галузей і сфер економіки; вивчення системи тарифів і тарифотворення.

1.3. Згідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні володіти компетенціями:

Інструментальними: здатність отримувати з різних джерел та аналізувати, систематизувати інформацію з базових питань програмного матеріалу навчальної дисципліни; здатність ефективно організовувати свій час при вивченні програмного матеріалу дисципліни.

Міжособистісними: здатність здійснювати ефективні міжособистісні комунікації; здатність працювати та знаходити рішення проблем у команді; здатність застосовувати отримані знання для вирішення проблем що виникають при формуванні цін і тарифів на підприємстві.

Системними: здатність застосовувати знання з питань бюджетування на підприємстві у професійній діяльності.

Спеціальними: здатність застосовувати теоретичні знання щодо проведення формування цін і тарифів; здатність до самостійного поповнення і оновлення знань з актуальних питань ціно - і тарифотворення на підприємстві; здатність застосовувати отримані знання при розв'язанні конкретних практичних та ситуаційних завдань; здатність обґрунтувати сучасні тенденції розвитку виробничо-господарської, фінансової, комерційної та інших видів діяльності за допомогою формування обґрунтованих цін і тарифів на підприємстві; здатність використовувати результати ціно - і тарифотворення на підприємстві в прогнозуванні економічної ситуації, а також для пошуку прогресивних заходів управління підприємством.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 195 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...