Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

МОДУЛЬ ІІ



Індивідуальне науково-дослідне завдання (ІНДЗ).


2. ЗАВДАННЯ ТА методичні рекомендації до самостійної роботи

Самостійна робота студентів проводиться під керівництвом викладача. Вона є логічним продовженням аудиторних занять здійснюється завданням викладача, який інтегрує студентів і встановлює терміни їх виконання. Витрати часу на виконання самостійної роботи встановлюються навчальним планом і програмою дисципліни «Управління проектами». Режим і тривалість роботи над програмним матеріалом вибирає сам студент у залежності від своїх здібностей і конкретних умов, що вимагають від нього не тільки розумової праці, але й організаційної самостійності.

Метою самостійної роботи студентів над програмним матеріалом є: закріплення, поглиблення, розширення і систематизація знань, отриманих на консультаціях, формування загально трудових і професійних вмінь; розвиток самостійного мислення; формування умінь і навичок самостійної розумової праці.

Цілі самостійної позааудиторної роботи:

1. Закріплення, поглиблення, розширення і систематизація знань, отриманих під час аудиторних занять; самостійне оволодіння новим учбовим матеріалом.

2. Формування умінь і навичок самостійної розумово-освітньої праці.

3. Розвиток сучасного економічного мислення, орієнтованого на поглиблене пізнання сутності й шляхів реорганізації життєдіяльності людини.

Формування вольових рис характеру.

Види самостійної роботи в залежності від поставленої мети:

1. Первинне оволодіння знаннями (засвоєння нового матеріалу) – читання підручника, першоджерела, додаткової літератури. Складання плану викладу, конспектування прочитаного. Виписка з тексту.

2. Закріплення і систематизування знань – робота з конспектом, повторна робота над матеріалом підручника, першоджерела, додаткової літератури. Складання плану відповіді на спеціально підготовлені питання. Відповіді на контрольні питання.

Зміст самостійної роботи пов’язаний із змістом і цілями учбової дисципліни «Управління проектами».

Інструктивно-методичні вказівки до самостійної роботи

1. Уважно прочитати конспект.

2. докладно ознайомтеся з рекомендованими джерелами інформації, що подаються до кожної теми планів, а також з методичними порадами щодо виконання питань з самостійної роботи.

3. Закцентуйте увагу на запропонованому матеріалі у відповідності з поставленими завданнями та відокремте головне.

4. з’ясуйте, що означають нові терміни і поняття, для чого потрібно буде попрацювати з економічним словником чи економічною енциклопедією.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 173 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...