Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перший етап



За дві – три доби до заступання у наряд командиром роти (батареї) або батальйону (дивізіону) із залученням заступника командира роти (батареї) або батальйону (дивізіону) з виховної роботи, командирів взводів, призначеного начальника варти, старшини підрозділу та санітарного інструктора здійснюється добір і розподіл особового складу згідно з табелем постів. При цьому обов’язково враховуються індивідуальні якості, сімейно-родинні обставини, наявність ознак нестандартної поведінки військовослужбовців, стан їх здоров’я, фізична витривалість, практична підготовленість та важливість об’єктів, що охороняються. Призначений особовий склад варти записується до книги добору варт роти (батареї), підписується посадовими особами, які брали участь у доборі й розподілі особового складу варти, та затверджується командиром роти. У випадку спорядження варти від батальйону (дивізіону) або військової частини, склад варти записується до книги добору варт батальйону (дивізіону) або військової частини. При цьому призначений склад варти підписується посадовими особами, які брали участь у доборі й розподілі особового складу варти, та затверджується відповідним командиром. Старшина роти або особа, яка його заміщає, за одну – дві доби до заступання у варту оголошує склад варти на вечірній перевірці.

КНИГА

добору варт роти (батареї)

ЗАТВЕРДЖУЮ

Командир роти (батареї)

_______________________________

(військове звання, підпис, прізвище та ініціали)

“ “_______________________ 200__ року

Варта № ____ від __________________________________________

(номер підрозділу, військової частини)

(на число місяця, року)

Начальник варти ___________________________________________

(військове звання, прізвище, ім’я та по батькові)

Помічник начальника варти ___________________________________

(військове звання, прізвище, ім’я та по батькові)

  Номери постів Номери, військові звання, прізвища й ініціали розвідних, старших контрольно-охоронних груп, вожатих вартових собак   Військові звання, прізвища й ініціали вартових    
І зміна ІІ зміна ІІІ зміна
         

Оператор технічних засобів охорони _____________________________

(військове звання, прізвище та ініціали)

Вивідні _____________________________________________________

(військове звання, прізвище та ініціали)

Підписи посадових осіб, які брали участь у доборі:

(посада, військове звання, підпис, прізвище та ініціали)

Примітка. Після запису призначеного складу варти (або у випадку її відсутності) до книги записуються інший особовий склад добового наряду, який призначається від підрозділу, та підписується командиром і старшиною роти (батареї).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 780 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...