Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформація з виробництва



ТОВ "Галичхутро" Львівської області є лідером поставок племінного молодняку і шкурок в західному регіоні Україні. Створене на базі колишнього Сокальського звіроплемгоспу, підприємство "Галичхутро" має шедове господарство на 120 тис. голів молодняку норок і 3 тис. голів молодняку лисиць і всю необхідну інфраструктуру (реконструйований кормоцех, котельню, холодильне приміщення, автопарк, імпортні мобільні кормороздавачі).

В останні роки в господарстві розводять норок різних порід і типів - стандартну темно-коричневу, стандартну коричневу ("дику"), сріблясто голубу, сапфір, ампаломіно загальною кількістю 16000 самок, а також 500 самок сріблясто-чорних лисиць. Показники виходу щенят в розрахунку на 1 основну самку норок в середньому становить 4,75, лисиць 4,5. Собівартість вирощування одної норки складає близько 90 гривень.

Підприємству присвоєно статус племзаводу з вирощування стандартної темно-коричневої норки і племрепродуктора із сріблясто-чорної лисиці. ТОВ "Галичхутро" єдине підприємство в Україні, яке одержало ліцензію на племінну діяльність з розведення лисиць і має найбільше стадо цих звірів.

Кормова база підприємства ґрунтується на кормах українського виробництва, починаючи від риби і закінчуючи курячими субпродуктами. ТОВ "Галичхутро" є прибутковим господарством з рівнем рентабельності до 30 % (Муха В.П., 2006).

Контрольні запитання

1. Охарактеризуйте основні системи утримання звірів.

2. Яким вимогам повинен відповідати майданчик під забудову звіроферми?

3. Основні виробничі та допоміжні споруди на звірофермі.

4. Шед, його конструкція.

5. Як побудовані клітки і будиночки для звірів?

6. Як здійснюється поїння і роздача корму?

7. Виробничі періоди при відтворенні звірів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 766 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...