Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета та завдання навчальної дисципліни. 1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» є засвоєння теоретичних знань з впровадження стратегії підприємства та



1.1. Метою викладання навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» є засвоєння теоретичних знань з впровадження стратегії підприємства та формування навичок управління стратегічними змінами.

1.2. Основними завданнями вивчення дисципліни «Стратегічне управління підприємством» є вивчення теоретичних засад управління змінами, методів аналізу ресурсів і компетенцій підприємства; набуття навичок аналізу і розвитку організаційної структури і культури підприємства, впливу на агентів стратегічних змін на підприємстві.

1.3. Згідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні володіти компетенціями:

Інструментальними: здатність отримувати, аналізувати та систематизувати інформацію з базових питань програмного матеріалу з різних джерел (підручник, навчальний посібник, періодичні видання, Інтернет та ін.), ефективно організовувати свій робочій час.

Міжособистісними: здатність здійснювати ефективні міжособистісні комунікації, удосконалювати емоційний потенціал як інструмент розвитку у майбутніх економістів.

Системними: здатність проводити вибір між різноманітними стратегічними альтернативами; вміння вирішувати практичні задачі, пов’язані з методами і процесами управління стратегічними змінами на підприємстві; здатність до оволодіння навичками аналітичного обґрунтування розв’язання стратегічних проблем; здатність до управління впровадженням стратегії підприємства, виходячи з наявної економічної ситуації; здатність формувати цілісну систему стратегічного управління господарюючого суб’єкта.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 129 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...