Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Стратегічне управління підприємством є актуальним в умовах переходу до ринкових відосин в Україні



Стратегічне управління підприємством є актуальним в умовах переходу до ринкових відосин в Україні. Тому навчальним планом підготовки спеціалістів за галуззю знань 0305 - Економіка та підприємництво за спеціальністю 8.03050401 – Економіка підприємства (спеціалізація «Виробничий менеджмент») передбачено вивчення дисципліни «Стратегічне управління підприємством», що є важливою складовою підготовки компетентних магістрів з високою організаційною культурою, професійною підготовкою та особистісними якостями. Умови роботи майбутніх магістрів мають ґрунтуватися на дотриманні принципів організації стратегічного управління на підприємстві.

Навчально-методичний посібник з дисципліни «Стратегічне управління підприємством» спрямований на допомогу при вивченні основ стратегічного управління підприємством, актуальних питання стратегічного аналізу, планування та забезпечення функціонування підприємства у «стратегічному режимі».

Метою навчально-методичного посібника є засвоєння теоретичних знань з формування механізму забезпечення реалізації стратегії підприємства та отримання навичок управління стратегічними змінами.

Завдання посібника: вивчення теоретичних засад управління змінами, методів аналізу ресурсів і компетенцій підприємства; набуття навичок аналізу і розвитку організаційної структури і культури підприємства, впливу на агентів стратегічних змін на підприємстві.

Дисципліна «Стратегічне управління підприємством посідає важливе місце у підготовці фахівців з економіки та підприємництва. Вона тісно пов'язана з такими дисциплінами, як «Економіка підприємства», «Внутрішній економічний механізм підприємства», «Бухгалтерський облік», «Фінансовий менеджмент».






Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 136 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...