Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояснювальна записка. Методика формування елементарних математичних уявлень, у системі підготовки вихователя дошкільного закладу з освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр»



Методика формування елементарних математичних уявлень, у системі підготовки вихователя дошкільного закладу з освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр», набуває особливого значення.

У системі педагогічних наук вона забезпечує професійну підготовку студентів до організації роботи з дітьми з розвитку елементарних математичних уявлень у дошкільнят.

Державний екзамен повинен виявити глибину засвоєння студентами питань теорії та методики формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку, вміння творчо використовувати набуті знання в практичній діяльності.

Мета програми – допомогти студентам систематизувати отримані знання з методики формування елементарних математичних у явлень у дітей дошкільного віку. Висвітлюючи теоретичні питання студенту необхідно показати як забезпечити якісний математичний розвиток дошкільника в навчально-виховному процесі сучасного дошкільного закладу. Випускник повинен вміти обґрунтувати питання математичного розвитку дошкільників всіх вікових груп, організації їх навчання з урахуванням сучасних вимог.

Студент повинен знати:

ü науково-теоретичні та психологічні основи формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку.

Студент повинен вміти:

ü володіти методикою науково-методичної та науково-дослідницької роботи з актуальних проблем курсу;

ü проводити діагностичну роботу, з метою виявлення рівня математичного розвитку дошкільника;

ü прогнозувати та проектувати навчально-виховну роботу з дітьми;

ü забезпечувати наступність з питань математичного розвитку дошкільників в сім’ї, школі та дошкільному закладі;

ü організовувати та проводити якісну роботу з формування елементарних математичних уявлень у дітей різних вікових груп.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 245 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.013 с)...