Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінювання результатів практики



Оцінка з практики проставляється у додаток до диплому. Маґістрант, який не виконав програму практики без поважної причини та отримав негативний відгук на підприємстві або незадовільну оцінку, відраховується з числа студентів університету з правом поновлення.

Оцінка відмінно ставиться, якщо зміст і оформлення звіту бездоганні. Характеристика маґістранта від керівника з підприємства та кафедри – позитивна. На всі запитання з програми практики маґістрантом надані повні та точні відповіді.

Оцінка добре ставиться за несуттєві зауваження щодо змісту чи оформлення звіту. Характеристика маґістранта від керівника з підприємства та кафедри – позитивна. У відповідях на запитання з програми практики маґістрант допускає окремі неточності, хоча загалом має тверді знання.

 
Оцінка задовільно ставиться за недбале оформлення звіту. Переважна більшість питань програми у звіті висвітлена, однак мають місце окремі змістові та логічні помилки. Характеристика маґістранта в цілому позитивна. Під час захисту звіту на запитання членів комісії з програми практики маґістрант відповідає невпевнено, збивається, допускає помилки, не виявляє твердих знань.

 
Оцінку незадовільно маґістрант отримує, якщо у звіті висвітлені не всі розділі програми практики або звіт підготовлений не самостійно. Характеристика маґістранта стосовно ставлення до практики і трудової дисципліни – негативна. На запитання членів комісії студент не дає правильних відповідей.






Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 133 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...