Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підбиття підсумків практики



Зброшуровані звіти з кожної зі складових практики: частина 1 – науково-дослідницька, частина 2 – педагогічна) разом з щоденниками маґістранти у визначений кафедрою термін подають керівникам практики від університету.

 
Захист частин звіту проводиться перед комісією, до складу якої відповідно до розпорядження завідувача кафедри екології призначаються керівники практики від навчального закладу, від підприємства, установи чи організації та провідні фахівці з питань, що вивчались за період проходження науково-дослідницької практики.

Тривалість виступу маґістранта перед комісією не більше ніж 10 хвилин За результатами захисту виставляються оцінки за п’ятибальною шкалою, які у повною мірою повинні відображати якість виконання програми практики, обсягу виконаних робіт, оформлення звіту, відповідей на питання комісії. Підсумкова оцінка з науково-дослідницької та педагогічної практики є середньоарифметичним від оцінок, одержаних у результаті захисту складових (частини першої та другої) звіту з практики. Залікова книжка підписується усіма членами комісії.

Маґістрант, який виконав програму практики і отримав незадовільну оцінку при захисті звіту, не може бути атестований за фахом.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...