Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Курсова, дипломна, магістерська робота в системі науково-дослідницької діяльності студентів вищого навчального закладу



Навчальним планом підготовки фахівців за спеціальністю “Соціальна педагогіка» передбачено підготовку і захист студентами: курсових проектів для отримання кваліфікаційного рівня «бакалавр»; дипломної роботи для отримання кваліфікаційного рівня «спеціаліст»; магістерської роботи для отримання кваліфікаційного рівня «магістр»

Студенти у курсових роботах із загальнотеоретичних та спеціальних дисциплін (1-4 курс) використовують елементи наукових досліджень у формі наукового пошуку, готують огляд літератури і розробляють пропозиції, що містять елементи новизни з теми роботи; узагальнюють передовий практичний досвід, застосовують математичні методи, комп'ютерну та організаційну техніку, інформаційні технології. Проблеми наукового пошуку відображені у курсових роботах студентів, мають знайти своє продовження у дипломній роботі.

У дипломній (магістерській) роботі повинні мати місце елементи дослідницького пошуку, що характеризує здатність і підготовленість студента теоретично осмислити актуальність обраної теми, її науково-прикладну цінність, можливість проведення самостійного наукового дослідження і застосування отриманих результатів у практичній діяльності базового підприємства, за матеріалами якого виконувалось дослідження під час навчальної та виробничої практики або професійної діяльності студентів заочної форми навчання.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 128 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...