Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стан обліку і звітності



Продовольство, тара, техніка, столово-кухонний посуд і інше майно враховується в діловодстві служби, складі та їдальні в книгах обліку (ф.ф. 26, 27) у відповідності з вимогами “Керівництва по обліку”. Перенесення даних в нові книги обліку із закінчених зроблено вірно. Записи в книгах ведуться не акуратно, є помарки, підчистки і необговорені виправлення.

Прибутково-видаткові документи в діловодстві проводяться із запізненням на 5-10 днів.

На продовольчому складі документи проводяться своєчасно. В накладних допускаються не обговорені виправлення (карточки №№ 30, 32, 46, 78, 105, 117). Усунено в ході перевірки.

Зарахування військовослужбовців на продовольче забезпечення та виключення проводиться на підставі наказів по частині та атестатів військовослужбовця на продовольство. Дані руху тих, що харчуються з даними добових відомостей стройової частини звіряються не систематично. Прибутково-видаткові документи повністю не пронумеровані. Акт складу ОК на зданий в металобрухт непридатний алюмінієвий посуд до акту списання не прикладений.

Звітність по службі в вищий орган забезпечення представляється своєчасно, по висновку старшого начальника якості. Пропозиції по недолікам виконано.

Звірення облікових даних діловодства служби з підрозділами, складом, їдальнею проводяться щомісячно в установлений термін.

Бланки чекових вимог і атестатів на продовольство обліковуються і оформляються правильно.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 190 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...