Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Їх бойова і мобілізаційна готовність



Продовольча служба особовим складом укомплектована відповідно до штату на 100 %. Технікою та майном військова частина забезпечення згідно табелів до штату і норм забезпечення.

Начальник складу поточного забезпечення і НЗ _____________________________________________________________________________ має ______________ річний досвід роботи. Посаді ___ відповідає.

Начальник їдальні ______________________________________________ має ____________ річний досвід роботи. Посаді _____ відповідає.

Діловод служби ________________________________ до роботи відноситься добросовісно, постійно працює на підвищенням своїх спеціальних знань.

Молодші спеціалісти займаній посаді відповідають. Військова дисципліна, бойова, гуманітарна та спеціальна підготовка – задовільна.

Заняття по спеціальній підготовці сплановані, але проводяться не регулярно, відвідування їх низьке.

Керівні документи посадовими особами продовольчої служби вивчені і правильно використовуються у практичній діяльності.

Щорічно у листопаді місяці від матеріально-відповідальних осіб приймаються заліки по знанню своїх функціональних обов’язків і наказом командира частини допускаються до подальшої роботи.

Облік проведених заходів ведеться нерегулярно.

Стан бойової та мобілізаційної готовності служби відповідає вимогам наказу МО ЗС України на новий навчальний рік і організаційним вказівкам командувача військами ОК.

Планування господарської діяльності

Господарська діяльність служби на рік спланована. Розділи в річному господарському плані робіт і економічному по продовольчій службі є, показники їх реальні.

Часткові і місячні плани робіт складаються.

Заплановані заходи в цілому виконуються у встановлені строки, але не завжди погоджуються зі штабом частини. В окремі місяці року робота начальника продовольчої служби не планувалась, відсутні плани роботи начальника продовольчої служби на березень і липень місяці.

Економічна робота спланована, облік результатів ведеться, в 200_ році економія склала _________ грн., за _______ місяців цього року _______грн.

Відомості по економічній роботі в орган забезпечення представляються реальні.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 378 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...