Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ІІ. Методичні вказівки. 2.1. Загальні організаційно-методичні вказівки



2.1. Загальні організаційно-методичні вказівки.

На попередньому занятті викладач дає студентам завдання на самостійну роботу, оголошує їм час, місце проведення, тему і навчальні питання наступного заняття, звертає увагу на необхідність глибоких знань організації та стану обліку в діловодстві продовольчої служби, оголошує студентам порядок проведення заняття, його матеріальне забезпечення, оголошує питання, по яких буде проведене опитування, нагадує літературу для самостійної роботи і які положення керівних документів необхідно вивчити і законспектувати, проводить консультацію.

2.2. Методичні вказівки по вступу.

Підкреслити актуальність і важливість вивчення теми для практичної роботи у військах (привести приклад з досвіду: свого, випускників і відгуки на них).

Відзначити, що від якості прийняття посади начальника продовольчої служби, як в мирний, так і у воєнний час, залежить подальша практична робота на посаді.

На даному занятті будуть практично відпрацьовані питання прийняття посади начальника продовольчої служби військової частини.

2.3. Методичні вказівки по перевірці готовності студентів до заняття.

Викладач перевіряє підготовку студентів до заняття шляхом виконання ними завдання, яке дано на самостійну роботу (конспектування статей керівних документів, доповнення конспектів лекції із рекомендованих джерел).

Потім викладач проводить контрольне опитування студентів по наступним питанням:

1. Норма харчування № 1 - загальновійськова.

2. Облікове оформлення вибраковки і списання посуду.

3. Які звіти складаються в продовольчій службі військової частини.

Опитування проводиться усно.

Після відповіді кожного студента викладач вказує на допущені помилки і повному відповіді, оголошує оцінку. По закінченні опитування – робить висновок про загальну підготовку взводу до заняття.

2.4. Методичні вказівки по проведенню заняття.

Заняття проводити методом практичного відпрацювання навчального матеріалу з демонстрацією слайдів. При цьому, дати можливість студентами законспектувати порядок і правила документального оформлення прийому справ та посади начальником продовольчої служби військової частини.

Роздати через чергового взводу бланки облікових документів та видати завдання для їх оформлення. В процесі практичного оформлення облікових документів оцінити практичну роботу студентів. Наголосити, що помилки в оформленні акту прийому справ та посади начальника продовольчої служби можуть привести до матеріальної відповідальності.

Звернути увагу слухачів, що знання даного матеріалу будуть використовуватись начальником продовольчої служби під час прийому справ та посади.

2.5. Методичні вказівки по заключній частині

Викладач робить висновки по заняттю, відзначає активних студентів. За результатами активності в процесі заняття кожен студент має бути оцінений.

Дає завдання на самостійну роботу. Відповідає на запитання.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 252 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...